En dag på stranden!

Det är en varm sommar dag i Juli jag och min pojkvän har bestämt oss för att gå ner till stranden. Jag vet att han gillar nudiststranden där han kan ligga och spana in nakna flickor när de badar. Det är inget som stör mig så det får han gärna göra och jag gillar när han blir härligt kåt av att titta på dem. Själv kan jag också bli lite småkåt av att titta på andra tjejer som är nakna.

Vi packar väskan och beger oss ner till stranden. Det är ganska mycket folk, men vi letar upp en plats där vi kan vara lite för oss själv. Vi lägger oss på filten och småpratar lite, efter ett tag kommer vi in på sex. Vi pratar om våra innersta hemligheter, våra sexfantasier.

Jag berättar att jag brukar drömma om att göra det på stranden. Min kille tittar på mig och ler. Han böjer sig fram och ger mig en kyss. Jag besvarar hans kyss passionerat, våra kyssar blir allt hetare och hetare. Hans händer går på upptäcktsfärd över min kropp, jag njuter det är så härligt. Han närmar sig mitt allra heligaste.

– Snälla älskling ge mig vad jag tål, slicka mig tills jag exploderar.

Han var inte sen på att lyda min order. Han slickar mig som aldig förr, stoppar in sitt finger och fingerpullar mig medan han slickar mig till vansinne. Jag ber honom snällt att sluta, vi lägger oss i en härlig 69:a. Efter en stunds behandling så kommer vi en i exploderande orgasm båda två.

Vi kysser varandra och lägger oss till rätta på filten. Jag smeker honom tills jag får det jag vill ha, jag sätter mig på hans härlighet och börjar rida honom. Jag rider som aldrig förr. Det tar inte lång stund innan vi exploderar igen. Sen är det dags att röra sig hemåt.

Väl hemma fortsätter våra heta lekar men det är en annan historia…