En drömdate

En drömdate?
Då var det dags, dagen jag hade väntat på så länge. Äntligen skulle jag träffa killen jag först mött på Internet. Massor av tankar rusade genom huvudet när jag gick in i duschen. Jag hade först mött honom på smygis, där vi hade skickat privata mess fram och tillbaka till varandra med ett eskalerande sexprat. Nu kändes det som om jag hade känt killen i hela mitt liv.

När jag var färdig i duschen gick jag ut och började raka mig. Jag kände hur det pirrade i hela kroppen av förväntan. Nu var det inte lång tid kvar. Sällan har en rakning känts så erotisk och sensuell son just i kväll. Jag klädde mig långsamt och omsorgsfullt, svarta spetsunderkläder och svarta strumpor som gled på och la sig runt huden som ett andra skinn. Tog på mig mina svart knähöga stövlar och drog klänningen på plats.

Tittar på klockan och ser att det börjar bli bråttom. Går tillbaka till badrummet och gör en snabb sminkning. Känner hur pulsen börjar öka… Börjar fundera på om det här verkligen var en så bra idé.Då väcks jag ur mina drömmar av dörrklockan… Han var här. Nervöst går jag mot dörren, stannar upp och vilar huvudet en tusendels sekund mot karmen, innan jag öppnar. Äntligen får jag känna hans armar runt mig! Nu börjar ångesten släppa och jag känner på den sexuella spänning som sprakar mellan oss.

Vi går och sätter oss i soffan och pratar lite. Sitter med ett varsitt glas vin och jag har svårt att koncentrera mig på samtalet. Jag har svårt att tänka på allt utom en sak. Jag lutar mig fram och trycker en försiktig kyss på hans läppar och får ett hett gensvar tillbaka. Långsamt förflyttar vi oss till sovrummet medan plagg efter plagg åker av. När vi är framme trycker jag ner honom på sängen och ställer mig framför för att ta av de sista plaggen. Han är helt fokuserad på mig och jag börjar långsamt strippa. Fantastiskt så sexig jag känner mig, flyger genom min hjärna.

Äntligen var alla hinder borta och jag lägger mig brevid i sängen, böjer mig fram så att jag kan ta honom i munnen. Jag suger med långa, härliga tag och masserar pungen försiktigt. Efter vad jag tycker, bara några sekunder knuffar han bort mig och trycker ner mig i sängen. Outhärdligt långsamt börjar han att smaka på mig och jag känner hur det börjar gå rysningar genom hela kroppen. Jag sträcker mig efter min massagestav och ger honom den. Han tar den med ett leende och jag känner hur den börjar vandra upp och ner i min våta springa. Plötsligt trycker han försiktigt in den hela vägen samtidigt som han masserar min klitoris. Lika hastigt drar han ut den och fyller upp mig med sin kuk istället. Min fitta svarar direkt och börjar krama och massera. Helt utan anledning slutar han att röra på sig och ligger blick stilla, innan han drar sig ur och reser sig snabbare än min hjärna hinner registrera. Han lämnar mig ensam i sängen och jag vet inte vad jag ska tro. Jag sluter mina ögon och känner mig hemskt misslyckad. Jag drar en djup suck och öppnar till slut ögonen och då står han där igen. Han står där i all sin prakt med en lång läderpiska och några rep i handen. Han böjer sig ner och viskar mot min mun:
-Besviken? Nu du, min sköna, börjar allvaret! Innan han biter tag i min underläpp, hårt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det, när han plötsligt drar i mig så att jag ligger som i ett kryss i sängen, ordentligt fastbunden. Kan inte röra mig en millimeter. Än mindre säga nåt eftersom han har lagt en munkavle på mig. Långsamt börjar piskan röra sig utmed min kropp, försiktigt, bara kittlar. Efter vad som känns som evigheter ser jag hur han höjer piskan, ger mig ett prövande försiktigt litet rapp som svider till i skinnet. En suck glider över mina läppar och han höjer piskan igen. Sakta faller den ner över låren och så lutar han sig fram och suger tag i min klitoris en sekund innan piskan faller på nytt. Det är så nära för mig nu och jag börjar desperat rycka i repen för att jag ska kunna ta mig loss. Förgäves.

Han står och ser på medan jag ligger och rycker och ler brett mot mig.
-Du kommer inte loss, sötnos, om inte jag hjälper dig. Och det tänker jag inte göra än.

Jag är så kåt att jag börjar gnälla och böna och be om att han ska släppa loss mig, men han ger inte efter. Han kommer ner till mig i sängen och tränger upp hårt mellan mina blygdläppar och börjar knulla mig med ett fast tryck över mina höfter. Jag har aldrig känt mig så utlämnad någon gång. Han sträcker sig efter en liten burk han hade med in i rummet som jag inte ens har lagt märke till och drar sig sakta ur mig. Jag har stängt ögonen för jag känner mig så oerhört svag. När det har gått någon sekund känner jag att han tar av munkaveln och har förflyttat sig ner mot min stjärt. Han ser mig in i ögonen och frågar om jag är redo.
-Redo, muttrar jag. Jag har aldrig varit så redo i hela mitt liv.

Långsamt för han då in kuken i mig bakifrån och det ilar till en sekund av smärta. När han ser uttrycket glida över mitt ansikte, väntar han tills det är borta innan han pressar på, på nytt. Jag tänker att det där kommer att bli problem innan jag känner hur han börjar röra sig fram och tillbaka alltmedan hans fingrar sakta smeker klitorisen. Förvånad tittar jag upp och känner att jag verkligen är bräddfull. Än en gång känner jag hur oerhört nära orgasmen jag är. Han måste ha sett det på mig för han för långsamt in ett finger, upp till första fingerleden och börjar klämma på min G-punkt.

Det blev för mycket för mig och jag känner hur kroppen kastas våldsamt fram och tillbaka, som på vågor när jag skriker ut orgasmen. Har inga andra tankar än denna underbara känsla som skickar iväg mig långt ut över stupet…